Med anledning av Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset

Vi har öppet som vanligt och du är välkommen till oss för att träna.

Vi på Nyckelgym följer händelseutvecklingen gällande Coronaviruset och följer de rekommendationer och direktiv som ges av myndigheter.

Vi städar gymmen regelbundet och har med anledning av Coronaviruset även gjort extra insatser och desinficerat kontaktytor.

Vi vill uppmärksamma dig som besökare om att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer samt vara noga med din hygien.

· Känner du dig krasslig ska du självklart inte träna. Har du symtom på luftvägs infektion, förkylning även lindrig avstå från sociala kontakter.

· Tvätta händerna med tvål före och efter träningspass.

· Rengör maskiner och träningsredskap med desinfektion efter du har använt dom. Papper och desinfektion finns i gymlokalen.

Mer information från myndigheterna om Corona viruset finns på http://www.krisinformation.se och http://www.folkhalsomyndigheten.se eller ring 113 13.

På vår hemsida http://www.nyckelgym.se finns senaste information från  oss och om hur vår verksamhet påverkas av Coronaviruset. Har du frågor kontaktar du vårt kundcenter på mail: nyckelgym@hotmail.com eller telefon 0705-18 96 75. OBS! Telefontid: mån/ons/fre kl. 9,00-12,00.

%d bloggare gillar detta: