Med anledning av Covid – 19 coronavirus

Vi har öppet som vanligt och du är välkommen till oss för att träna.

Vi på Nyckelgym följer händelseutvecklingen gällande Covid – 19 och följer de rekommendationer och direktiv som ges av myndigheter. På http://www.folkahalsomyndigheten.se står det att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet men det ska göras en riskbedömning.

Vår bedömning är att vi kan hålla öppet i nuläget. Vi driver små gym med en lokal kundkrets. Enligt våra besöksloggar sprids besöken ut över dagen. Gymmen städas regelbundet och med anledning av Covid – 19 gör vi extra städinsatser och desinficerar kontaktytor med tätare frekvens än normalt.

Vi vill uppmärksamma dig som besökare om att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer samt vara noga med din hygien.

· Känner du dig krasslig ska du självklart inte träna. Har du symtom på luftvägs infektion, förkylning även lindrig avstå från sociala kontakter och stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

· Tvätta händerna med tvål före och efter träningspass. Tvättställ, tvål och M-tork finns på toaletterna.

· Rengör maskiner och träningsredskap med desinfektion efter du har använt dom. Papper och desinfektion i sprayflaskor finns i gymlokalen.

– Håll ett avstånd till andra besökare på 1,5-2 m.

– Duscha och byt om hemma om möjligt.

Mer information från myndigheterna om Covid – 19 finns på http://www.krisinformation.se och http://www.folkhalsomyndigheten.se eller ring 113 13.

På vår hemsida http://www.nyckelgym.se finns senaste information från  oss och om hur vår verksamhet påverkas av Covid – 19. Har du frågor kontaktar du vårt kundcenter på mail: nyckelgym@hotmail.com eller telefon 0705-18 96 75. OBS! Telefontid: mån/ons/fre kl. 9,00-12,00.

%d bloggare gillar detta: