Oktober 2005 öppnade vi vårt första Nyckelgym i Gnesta. Vi drev då Frejahallen Sim- och sporthall på kommunal entreprenad* och gymmet där hade blivit så populärt att mer yta behövdes. Lösningen blev att hyra en extra lokal och vi finns kvar där fortfarande på Ö. Storgatan 65 i Gnesta. Januari 2006 öppnade vi vårt nästa Nyckelgym i Åkers Styckebruk och så har det rullat på. I skrivande stund har vi fem gym och är på väg att öppna ett sjätte i Hälleforsnäs.

(*Gnesta Kommun tog över driften av Frejahallen i samband med renovering av denna)

Då som nu har inte ambitionen varit att ha flest kvadratmetrar eller dom tyngsta vikterna. Utan vi riktar oss främst till dig som tränar för hälsa, välmående och som vill att kroppen ska klara vardagslivets utmaningar. Du kanske vill ha ork och rörlighet för att kunna leka med barn eller barnbarn, kunna sprinta till bussen de tillfällen det behövs. Du vill orka med det som du tycker är roligt och som är viktigt i ditt liv t.ex. trädgårdsarbete eller spela golf med kompisarna.

Då som nu driver vi små gym på mindre orter och vi jobbar för att hålla ett relativt lågt pris på medlemskap.

Vi som driver Nyckelgym jobbar aktivt i verksamheten. Vi städar, vi sköter underhåll och reparationer av utrustning och lokaler. Vi träffar er ute på gymgolvet och hjälper er bli medlemmar samt ger gyminstruktioner.

Vi som driver Nyckelgym är…
Lasse – ägare och aktiv pensionär som ofta är ute på gymmen och fixar.
Är aktiv masterkanotist.
Christian – städ, underhåll/reparationer, Seniorträning och Öppet Hus
Idrottsbakgrund som triathlet som nu har börjat köra stigcykling.
Erika – kundcenter, städ, Seniorträning och Öppet Hus
Idrottsbakgrund som triathlet men som har fastnat för hundar och draghundsporten.

Till vår hjälp har vi även Anna-Carin som sköter städ, Öppet Hus och Seniorträning på gymmen i Stallarholmen och i Åkers Styckebruk och Tommy som har Öppet Hus i Järna.

%d bloggare gillar detta: