På våra senior träningstimmar får du som vill börja styrketräna hjälp med att komma igång. Välj mellan om du vill ha en gymintroduktion vid ett tillfälle och genomgång av ett basträningsprogram för hela kroppen eller om du vill vara med i vår Power Training grupp.

Power Training för seniorer
Är du med i Power Training gruppen får du ett nytt träningsprogram var 4:e-8:e vecka. Ni träffar instruktören för genomgång av övningarna därefter tränar du på egen hand men har tillgång till instruktör. Instruktören hjälper dig med träningsprogram, teknik, och andra verktyg du behöver för att få resultat av din träning och för att du ska träna säkert. Är det någon övning som du inte klarar av att utföra försöker vi hitta en alternativ övning.

Har du inte styrketränat tidigare börjar vi med ett grundträningsblock och bygger en styrkegrund. Grundträningsblocket är på ca 12 veckor när du har tränat 12-14 veckor börjar vi introducera Power Training.

Dagar och tider
Stallarholmen måndagar kl. 9,00 – 11,00
Malmköping måndagar kl. 10,00 – 12,00
Åkers Styckebruk onsdagar kl. 9,00 – 10,00
Järna fredagar kl. 10,00 -11,00
OBS! För styrkeprogramgenomgång krävs föranmälan.

Varför Power Training – räcker det inte att gå ut med hunden?

Vad krävs det av dig som deltagare?
Det kostar inget att vara med i Power Training gruppen men du ska ha träningskort på Nyckelgym.

Vi vill att du ska ha tilltro till processen och en förståelse för att bygga styrka kräver kontinuitet och tålamod. Det är bra om du kan träna 2 gånger i veckan.

Vi som är instruktörer är utbildade inom träning (ej inom sjukvård eller sjukgymnastik) är du under behandling hos läkare eller sjukgymnast vill vi att du har klartecken från denne att börja styrketräna. (Exempelvis om du vårdats för en stroke etc)

Instruktörer
I Stallarholmen och i Åkers Styckebruk kommer Anna-Carin att vara instruktör. Hon är utbildad hälsopedagog och har gedigna kunskaper om styrketräning. Både genom erfarenheter från egen träning och utbildning.

I Järna och i Malmköping kommer du att träffa Erika. Hon är utbildad friskvårdsledare och styrkeinstruktör.

För anmälan och information kontakta kundcenter på
E-post: nyckelgym@hotmail.com
Telefon: 0705 – 18 96 75. Telefontid mån/ons/fre kl. 9,00-12,00 .
Uppge i anmälan för- och efternamn, vilket gym du vill träna på samt telefonnummer och gärna en e-post adress om du har.

%d bloggare gillar detta: