Oktober 2005 öppnade vi vårt första Nyckelgym i Gnesta. Vi drev då Frejahallen Sim- och sporthall på kommunal entreprenad* och gymmet där hade blivit så populärt att mer yta behövdes. Lösningen blev att hyra en extra lokal och vårt Gnesta gym finns kvar på Ö. Storgatan 65. I nuläget finns vi förutom i Gnesta även i Järna, Malmköping, Hälleforsnäs, Stallarholmen och i Åkers Styckebruk

(*Gnesta Kommun tog över driften av Frejahallen i samband med renovering av denna)

Vår ambition har aldrig varit att ha flest kvadratmetrar eller dom tyngsta vikterna. Utan vi riktar oss främst till dig som tränar för hälsa, välmående och som vill att kroppen ska klara av vardagslivets utmaningar. Du kanske vill ha ork och rörlighet för att kunna leka med barn eller barnbarn, kunna sprinta till bussen de tillfällen det behövs. Du vill orka med det som du tycker är roligt och som är viktigt i ditt liv t.ex. trädgårdsarbete eller spela golf med kompisarna.

Vi som driver Nyckelgym jobbar aktivt i verksamheten. Vi städar, vi sköter underhåll och reparationer av utrustning och lokaler, har gyminstruktioner m.m.

Vi som driver Nyckelgym är…
Lasse – ägare och aktiv pensionär som ofta är ute på gymmen och fixar.
Är aktiv masterkanotist.
Christian – städ, underhåll/reparationer och gymintroduktioner
Idrottsbakgrund som triathlet som nu har börjat köra stigcykling.
Erika – kundcenter, städ och gymintroduktioner
Idrottsbakgrund som triathlet men som har fastnat för hundar och draghundsporten.

%d bloggare gillar detta: